Cartuş de cerneală

Filtrare

Status produs
Material
Producător
Lungime
0 m - 10 m
Culoare
Încărcare
Preț
0,57 EUR - 203,20 EUR

Filtrare

TOP produse

Clema Holdon

Holdon®Pentru fixarea, întinderea, întărirea, repararea prelatei, pânzei, polietilenei, plasei.

 

Întinzătoarele de prelată reutilizabileÎntinzătoarele de prelată reutilizabile Holdon® (cleme sau mecanisme pentru agăţare) fac posibilă întinderea bannerelor, prelatelor, plaselor, foliilor fără găurirea acestora. Produsul brevetat se produce în Suedia din naylon întărit cu fibre din sticlă. Holdon® de culoare albă conţine şi stabilizatori UV. Cele colorate conţin un adaos de pigment care le apără de degradarea datorată radiaţiilor UV, astfel clipsurile negre rezistă cel mai bine radiaţiilor UV. Se pot utilza între -30°C şi +100°C. Holdon face inutilă tivirea materialelor şi folosirea capselor.

Unja már, hogy kempingezés közben elszáll a sátor? Vitorlásán nem tudja kifeszíteni az árnyékolót?
A kertben a fóliasátrat nehezen tudja stabilizálni? Színpadi függöny, drapéria rögzítése a gondja?

Kempingezzen, kertészkedjen vagy hajózzon - a népszerű HOLDON® anyagrögzítő műanyagcsipesz a legnehezebb pillanatokban sem hagyja cserben.

Közkedvelt: könnyen kezelhető, biztonságosan tart és jól terhelhető.
Egyszerű: szerszám nélkül felszerelhető; újra és újra használható.
Sokoldalú: sátorveréskor éppúgy alkalmazható, mint ponyvarögzítéshez; fóliasátorhoz ugyanolyan jó, mint színpadi függöny rögzítéséhez.

Tegye próbára Ön is a többször használható ponyvafeszítőt, hogy nyugodtan aludjon sátrában, kellemetlenségek nélkül élvezze a vitorlázást és ne legyenek rögzítési gondjai kertjében sem.

Ne az időt húzza, próbálja ki most…

 

Ön ringlit használ a ponyvafeszítéshez, reklámponyvákhoz, vitorlavászonhoz? A HOLDON nem szakad ki az anyagból. A ringlizés során megsérül az anyag. Az önmetsző ringli alkalmazásakor kilyukasztja a bannert, ezzel meggyengíti az anyagot. A HOLDON a ponyva lyukasztása nélkül tart, használatához nem kell semmilyen szerszám. Nem kell karos ringliző, nem kell beütő szerszám a kerek ponyva ringlihez, nem kell drága penumatikus ringlizőgép. A HOLDON nem rozsdásodik, mint a nikkelezett ponyvakarika. A HOLDON ráadásul sokszor felhasználható.

Melyiket válasszam?

  Mini Mini Clear Midi Midi Metal
holdon mini holdon mini clear holdon midi holdon midi metal
szín fehér, fekete, szürke,
piros, zöld, sárga
átlátszó fehér, fekete, szürke fekete
terhelhetőség 45 kg < 40 kg 100 kg 100 kg
befűzhető anyagvastagság 1,5 mm 1,5 mm 5 mm 5 mm
anyag Nylon6 ABS Nylon6 Nylon6 + fémadalék
UV álló      
100% vízálló