Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Digit blog - hírek, tesztek, tanácsok

40 évesek lettünk…

2021.09.17 11:33
40 évesek lettünk…

Az idén 40 évesek lettünk, immár középkorúak. A Digit az évtizedek alatt, a hazai igények kiszolgálása mellett, export-import céggé nőtte ki magát.

Hogy milyen volt ez a 40 év? Mindenképpen mozgalmas. De alkalmazkodtunk a gyorsan változó piaci viszonyokhoz, a digitalizáló tábláktól kezdve, a nagyformátumú nyomdai termékek forgalmazásán át, eljutva a több ágazatnak is professzionális eszközökkel szolgáló termékkínálatig. 

Nekünk hol gyorsan, hol lassabban telt el ez a negyven év, de mindenképpen a legújabb kori magyar gazdaságtörténet legnehezebb időszakán ívelt át. Egy olyan időszakon, amelynek minden pillanata kihívás volt a kisvállalkozások számára, és amelyben a puszta életben maradás sem volt egyszerű.

Nemcsak kínálatunk változott, ennyi idő alatt a munkatársak is.  Azonban a több évtizede nálunk dolgozó kollégák ma is biztosítják vevőinknek a szaktudást és hitelességet.

Most tehát köszöntjük Önt, kedves Érdeklődő és kérjük, legyen részese, hogy a visszatekintés, a retró jegyében méltóképpen ünnepelhessük ezt a kerek évfordulót.