Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Rólunk

A 2021-ben immár 40 éves Digit-et 1981-ben alapították magyar magánszemélyek. A kezdetben kizárólag a nagyformátumú nyomda- és a kapcsolódó látványipart kiszolgáló kereskedőcégünk fennállásának négy évtizede alatt fokozatosan új irányokba bővítette forgalmazott termékpalettáját.

Ma is magyar tulajdonú vállalkozásként piacvezető nemzetközi cégek világszínvonalú termékeivel szolgáljuk ki ügyfeleinket itthon és külföldön egyaránt: a környező országok mellett távolabbi ügyfeleket is, legyenek azok végfelhasználók vagy viszonteladók.

Jelenleg cégünk már a nagyformátumú látványtervezés általános specialistája. A tervező- és nyomdaipar mellett az építő-, a bútor- és az autóipar kiszolgálói is lettünk, sőt széles formátumú szkennereink révén kulturális intézmények - múzeumok, könyvtárak - szintén vásárolnak nálunk. A 2D-termékek hagyományos forgalmazásán túl a 3D-szegmenshez tartozó számítógép-perifériákat – habvágókat, vágó- és marógépeket, bútoripari polírozógépeket – is rendszeresen értékesítünk.

Működésünkben alapvető hangsúlyt helyezünk a szakértelemre: munkatársaink saját területükön a nálunk alapvető szaktudás mellett több évtizedes szakmai tapasztalattal segítik az érdeklődőket.

Szóval, mi volt a mi titkunk az eltelt évtizedek alatt? Az időben elkezdett és azóta is folyamatos digitalizáció, a kiterjedt export-import tevékenység és nem utolsósorban a piaci igények rugalmas követése. Ezek mindegyike fontos tényező volt a Digit fennmaradásában és fejlődésében a Magyarországon éppen legnehezebb gazdasági átalakulás időszakában és ezek segítik azóta is.

 

Nézze meg virtuális képarchívumunkat!