Filtrovať

TOP produkty

Holdon Mini klip biely [250 ks]

 Holdon Mini klip biely [250 ks]
 Holdon Mini klip biely [250 ks]
 Holdon Mini klip biely [250 ks]
 Holdon Mini klip biely [250 ks]
-10%

Holdon Mini klip biely [250 ks]

Holdon® MINI škripec na uchytenie plachtoviny v ekonomickom balení. Mini je určený na upnutie tenkých pružných materiálov, fólií. Upína sa ručne, opakované použitie je možné. Pre hrubšie celtoviny použite škripce Holdon MIDI. Dodáva sa aj v balení po 10 ks.

Čítaj viac
111,25 EUR + DPH
100,00 EUR + DPH
Jednotková cena: 0,40 EUR/kus + DPH
Popis

Údaje
.
Farba
biely
Zaťažiteľnosť
45 kg
Výrobca
Holdon
EAN číslo
MINI-HLDN-W250
Hmotnosť
3,7 kg/bal.
műszaki adatok

A díjnyertes, szabadalmaztatott HOLDON instant clip-on eyelet a Holdon Systems bejegyzett márkaneve. Kizárólagos importőr a Digit Bt.

HOLDON

  • Terhelhetőség: 45 kg*
  • Méret: 40 x 35 x 10mm
  • Tömeg: 12,5 g
  • Max. befűzhető anyagvastagság: 1,5 mm


Fehér, fekete, kék, piros, sárga, zöld, szürke, átlátszó színben gyártják.

A HOLDON anyaga üvegszállal erősített nejlon (Nylon 6). A fehér színű HOLDON® UV stabilizátort is tartalmaz. A színeseket pigment adalék védi az UV sugárzás okozta értékcsökkenéstől, az UV sugaraknak legellenállóbbak így a fekete klipszek. 
Alkalmazhatók -30°C és +100°C között
(olvadáspontjuk 220°C). 
A HOLDON szükségtelenné teszi az anyag szélének beszegését, fűzőkarikák használatát. Szerszám nélkül is felhelyezhető.

 

* HOLDON Mini 45kg teszt: PVC banner.
Az átlagos terhelhetőséget úgy állapították meg, hogy egy HOLDON Minit beszegetlen 680/700 gramm/m2 vinilre tettek, majd különböző statikus terhelésekkel méréseket végeztek rajta. A közepes terhelhetőség hozzávetőlegesen megmutatja a használat során a HOLDON-on megengedhető biztonságos terhelést, általában véve pedig meghatározza a kifeszített rendszer ezen komponensének biztonságos terhelhetőségét.
Figyelem - az átlagos terhelhetőség nem jelenti a HOLDON hatékonyságát vagy a tartóerejét, fogóerejét - ezeket a jellemzőket a HOLDON megfelelő felhelyezése, valamint a HOLDON-nal feszített anyag fizikai tulajdonságai határozzák meg.

 

recycleHulladékkezelés: Az elhasználódott HOLDON klip újrahasznosításra a szelektív műanyag hulladékba mehet. Hasonlóan kezelhető, mint a PVC anyagok, bannerek. Nem tartalmaz nehézfémeket és korróziógátló anyagokat, klorid- és ftalátmentes.

Doplnkové výrobky
Podobné výrobky