Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Szkennelés

A szkennelés – amelynek segítségével bármilyen papír alapú képi adat digitálissá alakítható át – ma már mindennapi segítség. A lapolvasók, vagy szkennerek története a 60-as években kezdődött, de az ágazatnak igazán nagy lendületet a digitális fényképezés elterjedése adott a kilencvenes években. Cégünk minden széles formátumú igényre forgalmaz szkennereket.

A megfelelő megoldás elsősorban a beolvasandó eredetiktől függ: nem mindegy, hogy vonalas rajzokat, elavult fénymásolatokat, térinformatikai ábrákat vagy művészi grafikákat, fotókat kell-e beszkennelni.

Az iparági élvonalban levő Contex cég CCD-technológiájú nagyformátumú szkennerei a legjobb képminőséget biztosítják a művészi alkotások, nagyméretű fényképek, térképek, rajzok, de még a vastag, összehajtogatott vagy gyűrött dokumentumok beolvasásához is. Ugyanakkor a nagyméretű színes térképek, műszaki rajzok, tervek, régi dokumentumok szkennelésére, archiválására, megosztására a 24", 36", 44" széles CIS technológiájú szkennereket javasoljuk. Munkatársaink segítenek kiválasztani az ideális megoldást.