Szűrés

Szín
Gyártó
Terhelhetőség
Ár
382 Ft - 73 004 Ft

Szűrés

TOP termékek

Holdon ponyvafeszítő

Fűzőkarika vagy ringli használata helyett. Ponyva, vászon, polietilén, háló rögzítésére, kifeszítésére, megerősítésére, javítására.

többször használható rögzítőcsipeszA szabadalmazott svéd HOLDON® Mini & Midi újrafelhasználható ponyvafeszítő klipszek lehetővé teszik banner, ponyva, molinó, függöny, háló, fólia kifeszítését, azok átlyukasztása nélkül! Az üvegszállal erősített nejlon alapanyag jól ellenáll a hidegnek, melegnek, UV-sugárzásnak, esőnek. A HOLDON szükségtelenné teszi az anyag szélének beszegését, az anyag kilyukasztását, fűzőkarikák használatát.
Kétféle méretben, többféle színben kapható.

"Minél jobban húzza, annál jobban tartja."

Tovább

Unja már, hogy kempingezés közben elszáll a sátor? Vitorlásán nem tudja kifeszíteni az árnyékolót?
A kertben a fóliasátrat nehezen tudja stabilizálni? Színpadi függöny, drapéria rögzítése a gondja?

Kempingezzen, kertészkedjen vagy hajózzon - a népszerű HOLDON® anyagrögzítő műanyagcsipesz a legnehezebb pillanatokban sem hagyja cserben.

Közkedvelt: könnyen kezelhető, biztonságosan tart és jól terhelhető.
Egyszerű: szerszám nélkül felszerelhető; újra és újra használható.
Sokoldalú: sátorveréskor éppúgy alkalmazható, mint ponyvarögzítéshez; fóliasátorhoz ugyanolyan jó, mint színpadi függöny rögzítéséhez.

Tegye próbára Ön is a többször használható ponyvafeszítőt, hogy nyugodtan aludjon sátrában, kellemetlenségek nélkül élvezze a vitorlázást és ne legyenek rögzítési gondjai kertjében sem.

Ne az időt húzza, próbálja ki most…

 

Ön ringlit használ a ponyvafeszítéshez, reklámponyvákhoz, vitorlavászonhoz? A HOLDON nem szakad ki az anyagból. A ringlizés során megsérül az anyag. Az önmetsző ringli alkalmazásakor kilyukasztja a bannert, ezzel meggyengíti az anyagot. A HOLDON a ponyva lyukasztása nélkül tart, használatához nem kell semmilyen szerszám. Nem kell karos ringliző, nem kell beütő szerszám a kerek ponyva ringlihez, nem kell drága penumatikus ringlizőgép. A HOLDON nem rozsdásodik, mint a nikkelezett ponyvakarika. A HOLDON ráadásul sokszor felhasználható.

Tovább