Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Digit blog - hírek, tesztek, tanácsok

Pályázzon innovációs díjra!

2020.12.14 10:24

A Magyar Innovációs Szövetség immár 29. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot. A legkiválóbb hazai innovációs teljesítményekkel 2021. február 10-ig lehet nevezni.

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 1993 óta minden évben odaítéli az Innovációs Nagydíjat. A most meghirdetett pályázaton olyan, Magyarországon bejegyzett vállalkozások, szervezetek vehetnek részt, amelyek új termékkel, eljárással vagy szolgáltatással kiemelkedő innovációs teljesítményt és jelentős üzleti sikert értek el.

Az Innovációs Nagydíj mellett több egyéb elismerésben is részesülhetnek a pályázók. Az ITM Ipari Innovációs Díja és Informatikai Innovációs Díja mellett, az "Alapkutatástól a piacig" Innovációs Díjat, az Agrárminisztérium Agrár Innovációs Díját és Környezetvédelmi Innovációs Díját, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díját, a MISZ Startup Innovációs Díját is átvehetik a pályázók. A Magyar Innovációs Nagydíj nyertese az elismeréssel járó bronz kisplasztika mellé egymillió forintot is kap, míg a további innovációs díjazottak 300-500 ezer forint pénzjutalomban és tárgyjutalmakban részesülnek.

A bírálóbizottság, amely az innováció eredetisége, műszaki, gazdasági előnyei és társadalmi hasznossága mellett az innováció révén elért árbevételt és nyereséget is figyelembe veszi, titkos szavazással választja ki a legkiemelkedőbb innovációs teljesítményeket.

A 2020. évi kiírás részletei megtalálhatók a Magyar Innovációs Szövetség honlapján.