Szűrés

TOP termékek

Digit blog - hírek, tesztek, tanácsok

Közzétették a Baross hitelprogram féléves számait
29
Aug

Közzétették a februárban indult, kedvezményes hiteleket nyújtó Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram féléves számait: a szerződött hitelek összege 6 hónap alatt - július végéig - elérte a program időközben megemelt, 1.000 milliárd forintos keretének 75 százalékát.

Miért holdon a HOLDON?
16
Máj

Egyik legnépszerűbb termékünk a HOLDON Mini és HOLDON Midi ponyvafeszítő. De a magyar fülnek kissé furcsa az elnevezése.

Baross hitelprogram
03
Febr

Három fő területre fókuszál a február 1-jén indult, 700 milliárd forintos keretösszegű, Baross Gábor nevével fémjelzett gazdaságélénkítő hitelprogram: az eddigi legnagyobb volumenű, előre bejelentett állami hitelkonstrukció a forgóeszköz- és a beruházási hitelezés mellett kiemelten támogatja az energiahatékonysági beruházásokat, az úgynevezett zöld beruházási hitel formájában.

06
Dec

Újraindítja nulla százalékos forgóeszköz hitelprogramját a Magyar Fejlesztési Bank (MFB): uniós forrásból 100 milliárd forintos keret áll majd rendelkezésre.

Szép nyomat 5. - A nyomathordozó szélének pöndörödése
22
Aug

Több speciális média esetében tapasztalható, hogy a feltekercselt anyag széle felpöndörödik és nehezítetté válhat a befűzés, illetve maga a nyomtatás.

MAXolja ki ön is! 2022. júliustól elérhetők a Széchenyi MAX hitelek
15
Júl

A Széchenyi hitelprogram 2022 júliusától átalakul: öt új, kedvezményes hitellehetőség közül választhatnak a kkv-k július 1-jétől, amikor elindult a Széchenyi Kártya Program MAX.

Nézze meg az ember! FESPA Global Print Expo és European Sign Expo
05
Máj

Idén a berlini vásárváros, a Messe Berlin ad otthont a nem-nyomtatott látványvilág és vizuális kommunikáció első számú európai seregszemléjének, a European Sign Expónak, valamint a nyomtatott technikák legújabb trendjeit is felölelő, világszintű FESPA Global Print Expo 2022-nek.

Automata polírozógép
09
Márc

A Coner MPol automata polírozógép magasfényű felületek kialakításánál használható: egyedi konyhabútorok, fürdőszoba-szekrények gyártásához.

Vállalkozás-újraindítási pályázat - Magyar Falu Program
19
Jan

Mikrovállalkozások számára újraindítási pályázat indul a Magyar Falu Program keretében.

Új! 2022. január 19-től pályázható a GINOP Plusz 1.2.3-21
21
Dec

December 20-án immár a véglegesített feltételekkel hirdették meg a GINOP Plusz 1.2.3-21 pályázatot, amelyre a 2022. január 19-től február 3-ig, két benyújtási szakaszban lehet pályázni.

GINOP Plusz 1.2.1-21 pályázat –januárban még benyújtható
22
Nov

2022 elején, január10-én nyílik meg, és mindössze egy hétig, január 17-ig tart a 3., és egyben utolsó benyújtási szakasz a GINOP Plusz 1.2.1-21 pályázat keretében.

14
Nov

Közel egy éve, 2020. 11. 27-i blogbejegyzésünkben írtunk a Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek akkor indult támogatási pályázatáról.

Miért fontos? - a szkenner hardver tervezése
11
Nov

A szkennerek esetében első látásra talán nem szembeötlők azok a hardver-tervezési finomságok, amelyekkel jelentősen javítható a szkennelési élmény.

40 évesek lettünk…
17
Szept

Az idén 40 évesek lettünk, immár középkorúak. A Digit az évtizedek alatt, a hazai igények kiszolgálása mellett, export-import céggé nőtte ki magát.

15
Szept

A Contex nagyformátumú szkennereihez való szoftver új verziója jelent meg.

Új termékünk: a nagy precizitású automata 3D szkenner, a SOL PRO
13
Szept

Kis- és középméretű tárgyak (20-170 mm) nagy precizitású (0,05 mm) szkennelésére szolgál, így akár a hobby, akár a professzionális felhasználás hasznos eszköze.

Új tagokkal bővül habvágó-választékunk - megérkezett a DecorCut sorozat
09
Aug

A DecorCut gépek számítógép-vezérelt habvágók, grafikus tervezőprogrammal, háromféle méretben. Rendkívül kedvező áruk teszi őket kivételesen népszerűvé.

BREXIT: hosszabb az árukezelés
15
Júl

A BREXIT nyomán – különösen a nyári időszakban – megnőtt a Nagy-Britanniából érkező import árukezelési ideje.

Új szoftver IQ FLEX és SD One MF berendezésekhez
07
Júl

A Contex új szoftver verziót bocsátott ki az IQ Flex A2 síkágyas szkennerhez és a 24", 36", 44" szélességű SD One MF multifunkciós rendszerekhez.

Nyisson újra és nyisson az újra!
24
Jún

Éttermek, kávézók, étkezdék, büfék figyelmébe ajánljuk!

Új pályázat vállalkozásoknak – három szakaszban
14
Jún

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segíti a három benyújtási szakaszban most végleges formájában meghirdetett, GINOP Plusz-1.2.1-21 kódjelű pályázat.

Szép nyomat 4. - A tinta megfelelő száradása
28
Ápr

A tinta megfelelő száradása azért fontos, mert alapvetően befolyásolja a nyomat minőségét.

Neofold PL, a modern automata hajtogatógép
26
Márc

Nagyformátumú tervrajz-hajtogató gépeinek legújabb generációját jelentette be az olasz Neolt.

Az Év Homlokzata pályázat
22
Márc

Öt kategóriában 2021. április 30-ig lehet pályázni az idei Év Homlokzata díjra, amelyet immár 10. alkalommal írt ki az elismerés alapítója.

Szép nyomat 3. - Nyomatok felületvédelme
17
Febr

A nyomatok minőségmegőrzése sajátos kihívás elé állít bennünket amikor a "tartósításról", a színek megtartásáról, vagy a nyomat tárolásáról van szó.

25
Jan

Több,  mint 10 milliárd forintos kerettel nyújthatók be támogatási kérelmek az építőipari vállalkozások versenyképességének növeléséhez.

Szép nyomat 2. - Elégtelen tintatapadás
28
Dec

"Szép nyomat" sorozatunkban olyan tippekkel szeretnénk támogatni ügyfeleinket, amelyek a nyomatminőség javításában segíthetnek.

14
Dec

A Magyar Innovációs Szövetség immár 29. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot. A legkiválóbb hazai innovációs teljesítményekkel 2021. február 10-ig lehet nevezni.

Szép nyomat 1.
30
Nov

"Szép nyomat" sorozatunkban olyan tippekkel szeretnénk támogatni ügyfeleinket, amelyek a nyomatminőség javításában segíthetnek.

27
Nov

Pályázzon gépvásárlásra!

2021. elejétől egyes mikro- és kisvállalkozások számára új pályázati lehetőség nyílik. A felhívás ágazati korlátozás nélkül kerül meghirdetésre.

28
Aug

Teljesen nedvesség- és páraálló!
A leghosszabb élettartamú, a legtartósabb HOLDON csipesz.
Különlegessége a fémadalék, aminek köszönhetően a legcsekélyebb mértékű nedvesség sem szivároghat bele.

Tesztgyőztes a HOLDON MIDI
03
Szept

Kilenc társát maga mögé utasítva, tesztgyőztes lett a HOLDON MIDI a svéd "Praktiskt Båtägande" hajózási magazin rögzítőcsipesz tesztjén.