Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Digit blog - hírek, tesztek, tanácsok

Szkenner firmware frissítés
30
Máj

A Contex új szoftvert adott ki a nagy formátumú szkennerekhez.

27
Márc

Áprilistól indul a KKV Technológia Plusz Hitelprogram, nulla százalékos kamattal mikro-, kis- és középvállalkozások számára.

X-DTF: forradalmi újítás a DTF nyomtatásban
01
Márc

A Neolt számos manuális és elektromos vágógépet készít. Mostani fejlesztésükkel a DTF-nyomtatás gyártási folyamatát akarják jelentősen felgyorsítani és automatizálni.

Képzőművészeti reprodukció HD Apeiron/42 szkennerrel - szkenner teszt
31
Máj

Kimagasló színhűség és jelentős időmegtakarítás - ezt mutatja a HD Apeiron/42 szkenner felhasználói tesztje.

Újabb 200 milliárd a Baross hitelprogramra
18
Jan

Újabb, ezúttal 200 milliárd forintnyi többletforrással 2024-ban is folytatódik a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram.

Trapézlemez hőszigetelése
12
Dec

Az acél trapézlemezek szigetelése nem megoldhatatlan feladat.

Magasfényű ajtó polírozás automata géppel
16
Okt

Tükörsimára polírozott beltéri ajtó, trendi magasfényű konyhaszekrény, minőségi Kerrock akril munkalap vagy prémium kategóriás Corian pult.

Közzétették a Baross hitelprogram féléves számait
29
Aug

Közzétették a februárban indult, kedvezményes hiteleket nyújtó Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram féléves számait: a szerződött hitelek összege 6 hónap alatt - július végéig - elérte a program időközben megemelt, 1.000 milliárd forintos keretének 75 százalékát.

Miért holdon a HOLDON?
16
Máj

Egyik legnépszerűbb termékünk a HOLDON Mini és HOLDON Midi ponyvafeszítő. De a magyar fülnek kissé furcsa az elnevezése.

Baross hitelprogram
03
Febr

Három fő területre fókuszál a február 1-jén indult, 700 milliárd forintos keretösszegű, Baross Gábor nevével fémjelzett gazdaságélénkítő hitelprogram: az eddigi legnagyobb volumenű, előre bejelentett állami hitelkonstrukció a forgóeszköz- és a beruházási hitelezés mellett kiemelten támogatja az energiahatékonysági beruházásokat, az úgynevezett zöld beruházási hitel formájában.

06
Dec

Újraindítja nulla százalékos forgóeszköz hitelprogramját a Magyar Fejlesztési Bank (MFB): uniós forrásból 100 milliárd forintos keret áll majd rendelkezésre.

Szép nyomat 5. - A nyomathordozó szélének pöndörödése
22
Aug

Több speciális média esetében tapasztalható, hogy a feltekercselt anyag széle felpöndörödik és nehezítetté válhat a befűzés, illetve maga a nyomtatás.

MAXolja ki ön is! 2022. júliustól elérhetők a Széchenyi MAX hitelek
15
Júl

A Széchenyi hitelprogram 2022 júliusától átalakul: öt új, kedvezményes hitellehetőség közül választhatnak a kkv-k július 1-jétől, amikor elindult a Széchenyi Kártya Program MAX.

Nézze meg az ember! FESPA Global Print Expo és European Sign Expo
05
Máj

Idén a berlini vásárváros, a Messe Berlin ad otthont a nem-nyomtatott látványvilág és vizuális kommunikáció első számú európai seregszemléjének, a European Sign Expónak, valamint a nyomtatott technikák legújabb trendjeit is felölelő, világszintű FESPA Global Print Expo 2022-nek.

Automata polírozógép
09
Márc

A Coner MPol automata polírozógép magasfényű felületek kialakításánál használható: egyedi konyhabútorok, fürdőszoba-szekrények gyártásához.

Vállalkozás-újraindítási pályázat - Magyar Falu Program
19
Jan

Mikrovállalkozások számára újraindítási pályázat indul a Magyar Falu Program keretében.

Új! 2022. január 19-től pályázható a GINOP Plusz 1.2.3-21
21
Dec

December 20-án immár a véglegesített feltételekkel hirdették meg a GINOP Plusz 1.2.3-21 pályázatot, amelyre a 2022. január 19-től február 3-ig, két benyújtási szakaszban lehet pályázni.

GINOP Plusz 1.2.1-21 pályázat –januárban még benyújtható
22
Nov

2022 elején, január10-én nyílik meg, és mindössze egy hétig, január 17-ig tart a 3., és egyben utolsó benyújtási szakasz a GINOP Plusz 1.2.1-21 pályázat keretében.

14
Nov

Közel egy éve, 2020. 11. 27-i blogbejegyzésünkben írtunk a Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek akkor indult támogatási pályázatáról.

Miért fontos? - a szkenner hardver tervezése
11
Nov

A szkennerek esetében első látásra talán nem szembeötlők azok a hardver-tervezési finomságok, amelyekkel jelentősen javítható a szkennelési élmény.