Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Érterápia

A BEMER fizikai érterápia egy speciális elektromágneses jel segítségével stimulálja a korlátozott vazomóciót (az erek mozgását) és így tudományosan igazolhatóan javítja a mikrokeringést. A BEMER-Set-ek mindent tartalmaznak, ami egy kezeléshez szükséges, és világszerte sikeresen alkalmazzák őket.

Szeretne többet tudni az optimális mikrokeringés jelentéséről és arról, hogyan ösztönözheti azt a BEMER fizikai érterápiával? Akkor keresse fel BEMER partneri oldalamat itt: PARTNER.bemergroup.com/hu

Érterápia, érrendszer, vérkeringés, mikrokeringés

A mikrokeringés rendkívül fontos része az emberi vérkeringésnek. Ellátja testünk 80-100 billió (80-100 ezer milliárd) sejtjét oxigénnel és tápanyagokkal és az anyagcsere termékek eltávolításának fontos szállítási útvonala. A mikrokeringés a teljes vérkeringés 74%-át fedi le. A kicsi és legkisebb, úgynevezett mikroszkopikus véredények finom és szerteágazó érhálózatában zajlik.

A korlátozott mikrokeringés sok betegség vagy közérzeti zavar okozója vagy elősegítője.

A jól működő mikrokeringés az emberi szervezetben zajló számos folyamat alapfeltétele: regeneráció-, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok.
A mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából. A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

Vazomóciónak nevezzük a legkisebb véredények "lüktető mozgását", amellyel a mindenkori helyi szükségleteknek megfelelően történik meg a vér eloszlása a mikrokeringési területen. A fizikai és szellemi teljesítőképesség, a gyógyulási és felépülési folyamatok, valamint a betegségek jelentős száma közvetlenül kapcsolatban áll a mikrokeringéssel és a mikroszkopikus szintű anyagcserével.

A BEMER® fizikai érterápia célzottan serkenti a korlátozott vazomóciót és ezen keresztül javítja a mikrokeringést.

A BEMER kezelés egy fejlett mágnesterápia. A kezelés pulzáló mágneses mezőt használ, hogy a speciális, szabadalmaztatott BEMER jelkonfigurációt bejuttassa az Ön szervezetébe. Ez a jel stimulálni tudja a legkisebb erek korlátozott vérellátását.

Az ön BEMER tanácsadója:

Bemer partner Janovszky Léna
+36 20 620 5311
https://lena-janovszky.bemergroup.com