Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Érterápia

Érterápia, érrendszer, vérkeringés, mikrokeringés

A mikrokeringés rendkívül fontos része az emberi vérkeringésnek. Ellátja testünk 80-100 billió (80-100 ezer milliárd) sejtjét oxigénnel és tápanyagokkal és az anyagcsere termékek eltávolításának fontos szállítási útvonala. A mikrokeringés a teljes vérkeringés 74%-át fedi le. A kicsi és legkisebb, úgynevezett mikroszkopikus véredények finom és szerteágazó érhálózatában zajlik.

BEMER érterápiás készleteinket februárban ingyen szállítjuk Európában!

A korlátozott mikrokeringés sok betegség vagy közérzeti zavar okozója vagy elősegítője.

A jól működő mikrokeringés az emberi szervezetben zajló számos folyamat alapfeltétele: regeneráció-, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok.
A mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából. A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

Vazomóciónak nevezzük a legkisebb véredények "lüktető mozgását", amellyel a mindenkori helyi szükségleteknek megfelelően történik meg a vér eloszlása a mikrokeringési területen. A fizikai és szellemi teljesítőképesség, a gyógyulási és felépülési folyamatok, valamint a betegségek jelentős száma közvetlenül kapcsolatban áll a mikrokeringéssel és a mikroszkopikus szintű anyagcserével.

A BEMER® fizikai érterápia célzottan serkenti a korlátozott vazomóciót és ezen keresztül javítja a mikrokeringést.

A BEMER kezelés egy fejlett mágnesterápia. A kezelés pulzáló mágneses mezőt használ, hogy a speciális, szabadalmaztatott BEMER jelkonfigurációt bejuttassa az Ön szervezetébe. Ez a jel stimulálni tudja a legkisebb erek korlátozott vérellátását.