Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Embereknek

Egyértelmű, hogy a keringés szempontjából a legfontosabb munkát szívünk végzi, amely a vért keresztülpumpálja az artériákon és vénákon. Ezután azonban a kis- és legkisebb erek következnek, amelyek saját lüktető mozgásukkal, az úgynevezett vazomócióval ellátják a sejteket és ezáltal az egész szervezetet. Mindebből semmit nem veszünk észre, viszont a helytelen életmód és az öregedési folyamatok észrevehetően gyengítik és károsítják a mikrokeringést, ami számos kisebb-nagyobb betegséget okozhat.
A BEMER egy mellékhatásmentes, innovatív orvosi eszköz, amely, hatékony stimulációjával képes javítani a mikrocirkulációs vérkeringést a szervezet egészében. A BEMER kezelés egy továbbfejlesztett mágnesesmező-terápia, amely célzott hatással van a test központi funkcióira. Teljes mértékben kémiai anyagok és "csodaszerek" nélkül.
A BEMER kezelés pulzáló mágneses mezőt használ, javítja a korlátozott mikrokeringést, a kis- és legkisebb erek vérellátását. Az eredmény: a BEMER használatával a sejtek tápanyagokkal és oxigénnel való ellátása, valamint az anyagcsere-végtermékek elszállítása támogatható. A BEMER gyógyászati termékek hatásmechanizmusát számos tudományos tanulmányban vizsgálták. Konkrét problémák esetén, olvassa el alábbi cikkeket!

Érterápia - a megelőzés bajnoka Egészségi problémák a mindennapokban Organikus idegrendszeri problémák Érterápia a stresszoldásban

Az Ön BEMER tanácsadója:

Bemer partner Janovszky Léna
+36 20 620 5311
https://lena-janovszky.bemergroup.com

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Hogyan hat a BEMER és hogyan tudja javítani az érterápia a vérellátást?

 

Az Ön BEMER tanácsadója:

Bemer partner Janovszky Léna
+36 20 620 5311
https://lena-janovszky.bemergroup.com