Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

HOLDON Midi ponyvarögzítő csipesz fehér [250 db]

5 (2 vélemény)
HOLDON Midi ponyvarögzítő csipesz fehér [250 db]
HOLDON Midi ponyvarögzítő csipesz fehér [250 db]
HOLDON Midi ponyvarögzítő csipesz fehér [250 db]
HOLDON Midi ponyvarögzítő csipesz fehér [250 db]
-15%
HOLDON Midi ponyvarögzítő csipesz fehér [250 db]
5 (2 vélemény)

A Holdon® MIDI nagyobb méretű, nagyobb teherbírású, mint kisebb testvére. Vastagabb anyagokhoz is használható. Alkalmas nehéz ponyvák kifeszítésére, kempingben, vitorláson való használatra. Barkácsoláshoz, a kertészetben és színpadi alkalmazásokhoz is tökéletes.
Egy doboz 250 db ponyvafeszítő klipszet tartalmaz. 10 db-os kiszerelésben is kapható.

Bővebben
Raktáron :  2 doboz
74 525 Ft + ÁFA 
63 595 Ft + ÁFA
: 254,38 Ft/db + ÁFA
Részletek

A Holdon® MIDI ponyvafeszítő (képfüggesztő csipesz) használható banner, ponyva, molinó, függöny, háló, fólia kifeszítéséhez, azok átlyukasztása nélkül.


A HOLDON Midi nagyobb méretű, nagyobb teherbírású, mint a Holdon Mini. Vastagabb anyagokhoz is használható, terhelhetősége és megjelenése tökéletessé teszi nehéz bannerek kifeszítésére is.

Adatok
Alapanyag
Nylon 6, üvegszál erősítésű
Rögzítés
felcsíptethető
Szín
fehér
Terhelhetőség
100 kg
Youtube videók
.
Gyártó
Holdon
Cikkszám
MIDI-HLDN-W250
Tömeg
5,5 kg/doboz
Műszaki adatok

A díjnyertes, szabadalmaztatott HOLDON instant clip-on eyelet a Holdon Systems bejegyzett márkaneve. Kizárólagos importőr a Digit Bt.

HOLDON

  • Terhelhetőség: 100 kg*
  • Méret: 70 x 40 x 18,5mm
  • Tömeg: 20 g
  • Max. befűzhető anyagvastagság: 5 mm

Fehér, fekete, szürke, kék, metál fekete színben gyártják.

A HOLDON anyaga üvegszállal erősített nejlon (Nylon 6). A fehér színű HOLDON® UV stabilizátort is tartalmaz. A színeseket pigment adalék védi az UV sugárzás okozta értékcsökkenéstől, az UV sugaraknak legellenállóbbak így a fekete klipszek. 
Alkalmazhatók -30°C és +100°C között
(olvadáspontjuk 220°C). 
A HOLDON szükségtelenné teszi az anyag szélének beszegését, fűzőkarikák használatát. Szerszám nélkül is felhelyezhető.

 

* HOLDON Midi 100kg teszt: PE tarpaulin beszegve és kötéllel feszítve; 75kg teszt: visszahajtott szélű PE tarpaulin
Az átlagos terhelhetőséget úgy állapították meg, hogy egy HOLDON Midit beszegetlen 680/700 gramm/m2 vinilre tettek, majd különböző statikus terhelésekkel méréseket végeztek rajta. A közepes terhelhetőség hozzávetőlegesen megmutatja a használat során a HOLDON-on megengedhető biztonságos terhelést, általában véve pedig meghatározza a kifeszített rendszer ezen komponensének biztonságos terhelhetőségét.
Figyelem - az átlagos terhelhetőség nem jelenti a HOLDON hatékonyságát vagy a tartóerejét, fogóerejét - ezeket a jellemzőket a HOLDON megfelelő felhelyezése, valamint a HOLDON-nal feszített anyag fizikai tulajdonságai határozzák meg.

Holdon Midi bannerfeszítés terhelhetőségi teszt videó

 

recycleHulladékkezelés: Az elhasználódott HOLDON klip újrahasznosításra a szelektív műanyag hulladékba mehet. Hasonlóan kezelhető, mint a PVC anyagok, bannerek. Nem tartalmaz nehézfémeket és korróziógátló anyagokat, klorid- és ftalátmentes.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Total Event Kft.
2023.06.12
Dekorációs célokra használjuk: molinófeszítés, spandex felrakása. Jól tart, könnyen kezelhető, nem kell konfekcionálni, mivel többször használható, akkor tesszük fel, amikor kell.
Előnyök:
Jól tart, könnyen kezelhető
Hátrányok:
nincs
Tűz Fiai Kézmíves Szociális Szövetkezet
2023.05.24
Személyes tapasztalatból kezdtünk a Holdonnal foglalkozni, erős takaróponyvákhoz használjuk. Míg a gyengébb ponyvák anyaga már elszakad a ringlinél, a szakadt széleknél többszörösen visszahajtott anyag a Holdon segítségével újra használható.

Ma már vannak hasonló utánzatok a piacon, amelyek olcsóbbak, a Holdon ugyan ezekhez képest drágább, de valóban minőségi termék. Jó a Holdon UV-állósága, tapasztalataink szerint a sötét színek több év alatt sem fakulnak ki.
Előnyök:
tartós, nem fakul, nem kell az anyagot megerősíteni
Hátrányok:
nincs
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek