Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Digit blog - hírek, tesztek, tanácsok

Neofold PL, a modern automata hajtogatógép
26
Márc

Nagyformátumú tervrajz-hajtogató gépeinek legújabb generációját jelentette be az olasz Neolt.

Az Év Homlokzata pályázat
22
Márc

Öt kategóriában 2021. április 30-ig lehet pályázni az idei Év Homlokzata díjra, amelyet immár 10. alkalommal írt ki az elismerés alapítója.

Szép nyomat 3. - Nyomatok felületvédelme
17
Febr

A nyomatok minőségmegőrzése sajátos kihívás elé állít bennünket amikor a "tartósításról", a színek megtartásáról, vagy a nyomat tárolásáról van szó.

25
Jan

Több,  mint 10 milliárd forintos kerettel nyújthatók be támogatási kérelmek az építőipari vállalkozások versenyképességének növeléséhez.

Szép nyomat 2. - Elégtelen tintatapadás
28
Dec

"Szép nyomat" sorozatunkban olyan tippekkel szeretnénk támogatni ügyfeleinket, amelyek a nyomatminőség javításában segíthetnek.

14
Dec

A Magyar Innovációs Szövetség immár 29. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot. A legkiválóbb hazai innovációs teljesítményekkel 2021. február 10-ig lehet nevezni.

Szép nyomat 1.
30
Nov

"Szép nyomat" sorozatunkban olyan tippekkel szeretnénk támogatni ügyfeleinket, amelyek a nyomatminőség javításában segíthetnek.

27
Nov

Pályázzon gépvásárlásra!

2021. elejétől egyes mikro- és kisvállalkozások számára új pályázati lehetőség nyílik. A felhívás ágazati korlátozás nélkül kerül meghirdetésre.

28
Aug

Teljesen nedvesség- és páraálló!
A leghosszabb élettartamú, a legtartósabb HOLDON csipesz.
Különlegessége a fémadalék, aminek köszönhetően a legcsekélyebb mértékű nedvesség sem szivároghat bele.

Tesztgyőztes a HOLDON MIDI
03
Szept

Kilenc társát maga mögé utasítva, tesztgyőztes lett a HOLDON MIDI a svéd "Praktiskt Båtägande" hajózási magazin rögzítőcsipesz tesztjén.