Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Digit blog - hírek, tesztek, tanácsok

BEMER érterápia - a mindennapok egészségi problémáira

2024.01.16 17:50
BEMER érterápia - a mindennapok egészségi problémáira

A BEMER több olyan egészségi problémánál is segíthet, amelyek, bár életünket rövid távon nem veszélyeztetik, életminőségünket ronthatják.

Ezen a területen a BEMER terápia főként a vérkeringési és vérellátási zavarok, a csonttörések, az izületi gyulladások, illetve a sérülések, a nehezen gyógyuló sebek - pl. lábszárfekély - valamint a cukorbetegség ér- és idegi szövődményeinek kezelésében használható eredményesen.

A mikrokeringés serkentése révén a mindennapi, életminőséget rontó egészségkárosodások kezelésében fontos szerepet kaphat a BEMER kezelés, mert olyan állapotokon is képes számottevően javítani, amelyek egyéb eszközökkel, vagy gyógyszeres kezeléssel nem, illetve csak igen szerény mértékű javulást mutatnak.

A gyakran előforduló mindennapi problémák közül a vérkeringési és vérellátási zavarok, a csonttörések, a sérülések, az izomfájdalmak, az ízületi gyulladások és egyéb fájdalmak, a nehezen gyógyuló sebek, ezek sorában is a lábszárfekély, valamint a cukorbetegség ér- és idegi szövődményeinek kezelésében mutatott fel a kísérletek során kiemelkedő hatékonyságot a BEMER terápia. De klinikai tapasztalatok alapján akár a sokak életét megkeserítő tinnitus (fülzúgás), a szédülékenység, vagy a halláskárosodás egyes eseteiben is eredményesen használható, csakúgy, mint a migrén vagy az alvászavarok kezelésében.

A fájdalom a leggyakoribb panaszok egyike, amivel a betegek orvoshoz fordulnak, minden harmadik ember szenved valamilyen visszatérő vagy tartós fájdalomban. A fájdalomterápiához az akut fájdalmak enyhítése és a műtét utáni fájdalomcsillapítás mellett legnagyobb kihívásként hozzátartozik a krónikus fájdalmak enyhítése vagy megszüntetése is, ahol a BEMER terápia jelentős eredményeket tud felmutatni.

A fent említett problémák kezelésében a következők miatt kiemelkedően hatékony:
- a nitrogén-monoxid termelődésének serkentésével tágítja az ereket és javítja a vérellátást,
- javítja a sérült szövet mikrokeringését1, elősegíti a savak és anyagcsere-végtermékek kiválasztását,
- a gyulladásgátló enzimek aktiválásával ösztönzi a sérült szövetek regenerációját, több falósejtet, limfocitát és antitestet szállítva a gyulladásos góchoz,
- a mikrokeringés javításával elősegíti, hogy a sejtek megfelelő mennyiségű oxigénhez jussanak.

A BEMER terápiát ezen tulajdonságai a klinikai megfigyelések alapján alkalmassá teszik arra, hogy a megelőzés mellett számos konkrét egészségi probléma esetén is hatékony segítséget nyújtson.

A BEMER érterápia otthon használható, mellékhatásmentes orvosi eszközei megvásárolhatók vagy bérelhetők.

 Írjon, hogy segíthessünk!

 

1 Klopp, R. C., Niemer, W., & Schulz, J. (2013). Wirkungen einer physikalischen Stimulierung der spontanen arteriolären Vasomotion bei Rehabilitanden unterschiedlichen Alters (A spontán arterioláris vazomóció fizikai stimulációjának hatásai különböző korú rehabilitálandó személyeknél). Journal of Complementary and Integrative Medicine, 10(Suppl), 15-22. o.