Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Digit blog - hírek, tesztek, tanácsok

BEMER érterápia organikus idegrendszeri problémára

2024.01.22 19:05
BEMER érterápia organikus idegrendszeri problémára

A BEMER érterápia a központi idegrendszer szervi problémáinál, sérülések, műtétek esetén is különleges támogatást nyújthat.

Elsősorban a gyógyulás minőségét és idejét befolyásolja kedvezően, olyan regenerációs folyamatok beindítása révén, amelyek lehetővé teszik akár a problémát megelőző egészségi állapot teljes helyreállását. Ez egyébként sok esetben igen összetett és hosszadalmas folyamat, mert az egészség teljes helyreállását idegrendszeri károsodások esetén számos olyan tényező blokkolhatja, amelyek feltárása jelenlegi tudásunkkal csak korlátozottan lehetséges.

Klinikai esetleírások szerint a műtétek előtti és utáni vagy azok helyetti, nem operatív gyógyító módszerek, illetve a komplex rehabilitáció mellett a teljes gyógyulást hatékonyan segítheti a pulzáló mágneses mező mikrokeringést javító hatása, hiszen az idegszöveti regenerációhoz elengedhetetlen a jó mikrocirkuláció és anyagcsere, ami sok mindent megold, amihez más terápiás módszerek csak kisebb hatékonysággal vagy egyáltalán nem férnek hozzá.

A BEMER-terápia idegrendszeri műtétek előtt csökkentheti a tüneteket, ami akár az operációt is szükségtelenné teheti. Egy már tervezett műtét előtt, javítva a beteg állapotát, az operáció eredményesebb lehet, vagy éppen a műtét utáni sebgyógyulásban, a hegesedés vagy az esetleges bevérzések csökkentésében, felszívódásában, a rehabilitáció eredményesebbé tételében bizonyulhat hasznosnak, a klinikai esetleírások szerint.

Az esetlegesen operációt igénylő központi idegrendszeri kórképeknél a műtét megtörténte nem egyenlő a gyógyulással, gyakran csupán annak kezdetét jelenti: azt, ahonnan a tényleges regenerációs folyamat elindulhat. Elkezdődhet a szervezet küzdelme a tönkrement területek még működőképes szöveteiért, az idegi kapcsolatrendszer regenerálásáért. Ennek egyik kulcslépése a megfelelő anyagcsere és keringés biztosítása.

Összességében a központi idegrendszert károsító betegségek, sérülések vagy műtéti utókezelés esetén a BEMER legnagyobb előnye, hogy szövődmény és mellékhatásmentesen fér hozzá a legsérülékenyebb területekhez, a gyógyulást akadályozó blokkokat szüntetve meg, ami által a szervezet öngyógyító folyamata is eredményesebb lehet.

A BEMER érterápia otthon használható, mellékhatásmentes orvosi eszközei megvásárolhatók vagy bérelhetők.

Írjon, hogy segíthessünk!