Összehasonlítás

Szűrés

TOP termékek

Digit blog - hírek, tesztek, tanácsok

Megérkezett a kedvező árú BEMER BASIC alapcsomag – vásárolja most!

2024.05.13 16:08
Megérkezett a kedvező árú BEMER BASIC alapcsomag – vásárolja most!

Megérkezett a BEMER-készülék alapcsomagja, - a BEMER BASIC - a minden extrát tartalmazó kezelőrendszerhez képest most jóval kedvezőbb áron.

A csupán június végéig tartó akcióban az alapkészülék egy nappali matracot és egy vezérlőegységet tartalmaz. Akiknek nem szükségesek a kiegészítők, azoknak érdemes kihasználni ezt az akciót, mert augusztus 1-től 6,7 százalékos áremelés lesz a BEMER-nél.

Már a nappali matrac rendszeres használatával is számos probléma kezelhető eredményesen, gyógyszer- és mellékhatás mentesen. A kifejezetten kellemes, ellazító kezelés – vagyis a matracon fekvés - révén sokat teszünk egészségünk fenntartásáért vagy a már meglevő problémák javulásáért, a gyógyulásért: a mikrocirkuláció serkentése és ezáltal a sejtek jobb oxigén- és tápanyag-ellátása olyan problémákon is képes segíteni, amelyekhez egyéb terápiákkal – pl. gyógyszerekkel - nehéz a "hozzáférés".

A BEMER – amellett, hogy ma már számos súlyosabb betegség kiegészítő terápiájaként is használják - sok olyan egészségi problémán segíthet, amelyek, bár életünket rövid távon nem veszélyeztetik, életminőségünket rontják: a nappali matraccal kezelhetők például a vérkeringési és vérellátási zavarok, a zsibbadás, göcsös állapotok, az izomfájdalmak, az ízületi gyulladások.

A fájdalomterápiához az akut fájdalmak enyhítése és a műtét utáni fájdalomcsillapítás mellett hozzátartozik a krónikus fájdalmak enyhítése vagy megszüntetése is: a BEMER terápia mindhárom területen jelentős eredményeket tud felmutatni, a matracon fekve napi egyszeri-kétszeri, pár perces ellazító kezelés jelentősen csökkentheti a test különböző részeinek fájdalmát.

A mindennapi stresszkezelésben is támogat a BEMER: a rendszeres használat segítségünkre lehet a reakcióküszöb emelésében, belső nyugalmunk megszilárdításában, amivel mindennapi stressztűrő képességünk növelhető. Tartós alkalmazása elsősorban a jobb oxigenizáció révén lazít el, vagyis nem magunktól kell elérnünk azt a relaxált állapotot - ez gyakran igen nehéz - amely mellett megnyugszunk és idegrendszerünk valóban "kisimul".

Már a nappali matrac tartós használata révén is jobban alszunk és könnyebben átvészeljük a stresszhelyzeteket: nyugodtak tudunk maradni a nehezebb percekben is, ami természetesen hosszú távon egészségünk megőrzésének egyik alappillére, hiszen napjainkban a bennünket érő túl sok stressz már a káros szenvedélyekkel együtt emlegetett egyik legjelentősebb egészségromboló tényező.

Ha érdekli a téma, a BEMER-terápiával kapcsolatban olvassa el többi blogcikkünket is.

A termékhez.